Αποχέτευση - Αποφράξεις Βύρωνας

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Η αποχετευση είναι η υποδομή που απομακρύνει τα λύματα ή και την (επιφανειακή ή όχι) απορροή όμβριων από κατοικημένες περιοχές. Συνήθως καταλήγει στην είσοδο μιας μονάδας επεξεργασίας λυμάτων ή και σε κάποιο σημείο απόρριψής τους στο περιβάλλον. Είναι ένα σύστημα σωληνώσεων, φρεατίων, υπονόμων, θαλάμων (προσωρινής) συγκέντρωσης,  κ.τ.λ., που απομακρύνει όμβρια ύδατα ή και λύματα, αστικά ή και βιομηχανικά. Η κατασκευή της διαφέρει από κτήριο σε κτήριο.

Αποχετευση - Αποφράξεις Βύρωνας
Σύστημα αποχέτευσης – Αποφράξεις Βύρωνας

Είναι πολύ σημαντικό η αποχέτευση να είναι πάντα καθαρή και να λειτουργεί ομαλά. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί.
Αρχικά έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία. Φτάνει να σκεφτείτε τι ακριβώς καταλήγει μέσα εκεί καθημερινά. Θα σας δώσουμε μια πρώτη εικόνα και θα σας αναφέρουμε ενδεικτικά τα εξής:

  • Υπολείμματα τροφών & σαπουνιών
  • Τρίχες, λίπη, λάδια, γράσα & πουριά
  • Ανθρώπινα απόβλητα
  • Μπάζα
  • Χαρτιά, πανιά & άλλα είδη υγιεινής
  • Φύλλα, ρίζες δέντρων, πέτρες & χαλίκια

Όλα αυτά συσσωρεύονται πολλές φορές μέσα στους σωλήνες και τους φράζουν. Επιπλέον το νερό που ρέει μέσα δεν είναι καθαρό αλλά μολυσμένο. Αυτό συνεπάγεται μεγάλο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για πόσες ασθένειες ευθύνεται το μολυσμένο νερό;

Προβλήματα στην αποχετευση

Επίσης, μια βρώμικη και βουλωμένη αποχέτευση έχει αρνητικές συνέπειες ακόμα και στα κτήρια. Πολλές φορές οι σωληνώσεις τους δεν μπορούν να αντέξουν αυτό το φορτίο το οποίο πολλές φορές γίνεται μια συμπαγής μάζα. Το αποτέλεσμα είναι να σπάσουν και να έχουμε διαρροή νερού και πλημμύρες. Αυτό σημαίνει επιπλέον έξοδα επισκευής και αποκατάστασης.

Αποχετευτικό σύστημα - Αποφράξεις Βύρωνας
Αποχετευτικό σύστημα – Αποφράξεις Βύρωνας

Μπορούμε να τα αποφύγουμε όλα αυτά και πως;
Φυσικά και μπορούμε!

Αποφράξεις Βύρωνας

Η εταιρεία Αποφράξεις Βύρωνας είναι η μοναδική αξιόπιστη εταιρεία που ειδικεύεται αποκλειστικά σε θέματα απόφραξης και καθαρισμού φρεατίων και αποχετεύσεων. Σύμμαχός της τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει και χρησιμοποιεί. Τα συνεργεία της είναι εκπαιδευμένα κατάλληλα και πάντα πρόθυμα να κάνουν το καλύτερο για την αποχέτευσή σας.

Η Αποφράξεις Βύρωνας είναι μαζί σας καθημερινά και σας εξυπηρετεί ολόκληρο το 24ωρο. Αναλαμβάνει αποφράξεις παντός είδους, αντλήσεις υδάτων, μηνιαίες, τρίμηνες και εξάμηνες συντηρήσεις καθώς και επιθεωρήσεις δικτύων με κάμερα.

Μην αμελείτε τις αποχετεύσεις σας, είναι πολύ σημαντικό! Καλέστε σήμερα κιόλας την Αποφράξεις Βύρωνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *