ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ 210 75 22 298

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ: Οι έμπειροι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ έρχονται στην ιδιοκτησία σας για να επιλύσουν το πρόβλημά σας και θα απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Εδώ στην Αποφράξεις Δάφνη χειριζόμαστε το σπίτι σας σαν να ήταν δικό μας και υποσχόμαστε γρήγορες και υψηλής ποιότητας εργασίες. Είμαστε μια εξειδικευμένη εταιρεία αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων αποχετεύσεων που εξυπηρετεί το κέντρο της Αθήνας και όλα τα νότια προάστια της Αττικής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ με άριστο εξοπλισμό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ με άριστο εξοπλισμό: Τα υψηλής εκπαίδευσης συνεργεία μας διαθέτουν άριστο εξοπλισμό ώστε να μπορούν να εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων,διαθέτοντας την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε σας πρόβλημα στα φρεάτια και τις υδρορροές των αποχετευτικών συστημάτων. Μπορείτε να μας καλέσετε τώρα στο 210 75 22 298.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Οι υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα. Και έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη με τις υπηρεσίες μας, την αξιοπιστία και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ανταποκρινόμαστε άμεσα στην κλήση σας, εξοικονομώντας σας χρήματα, παρέχοντας ευκολία και άριστη εξυπηρέτηση.

Γιατί να επιλέξετε την Αποφράξεις Δάφνη

Έχοντας εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες εδώ και πολλά χρόνια στην Αποφράξεις Δάφνη είμαστε βέβαιοι ότι οι δεξιότητες μας είναι μοναδικές! Υποσχόμαστε εξαιρετικές υπηρεσίες με την εμπιστοσύνη, ικανοποίηση και τις προσιτές τιμές. Ανακαλύψτε έμπειρους επαγγελματίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Στην Αποφράξεις Δάφνη πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι υψίστης σημασίας για την ποιότητα των υπηρεσιών. Έχετε εμπιστοσύνη, όταν μας καλείτε και να είστε σίγουροι ότι έχετε να κάνετε με αληθινούς επαγγελματίες που θα είναι σε θέση να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Το πρόβλημά σας θα διαγνωσθεί γρήγορα και θα σας προσφέρουμε μια γρήγορη λύση. Τα μηχανήματα που έχουμε στην διάθεσή μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και ανάλογα με την περίπτωση, χρησιμοποιούμε και το κατάλληλο μηχάνημα. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και έχουν την πείρα και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν ολοκληρωτικά κάθε πρόβλημα.

Με την εμπειρία των 30 ετών στα θέματα των φρεατίων και των υδρορροών της αποχέτευσης και πλέον έχουμε εξυπηρετήσει ατελείωτα νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι μαζί μας για την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που μας ξεχωρίζει στις παρεχόμενες υπηρεσίες των αποχετευτικών δικτύων και την άριστη εξυπηρέτηση. Καλέστε την Αποφρακτική Δάφνης για να σας αποδείξουμε πόσο πολύτιμοι είστε για εμάς.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΑΣ

Κάθε είδους απόφραξη στη Δάφνη

Η εταιρεία μας διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για την επίλυση ακόμη και των πιο δύσκολων προβλημάτων αποχέτευσης και αποφράξεων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που κάποιοι γίνονται πελάτες μας αφού είχαν μια κακή εμπειρία με κάποια άλλη εταιρία αποφράξεων. Είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση, για να σας κάνουμε την ζωή πιο εύκολη.

Το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας προσφέρεται σε:

 • σπίτια
 • καταστήματα
 • εργοστάσια
 • γραφεία
 • μεγάλα εμπορικά κτίρια
 • πολυκατοικίες
 • εστιατόρια
 • νοσοκομεία
 • στρατόπεδα κ.α
Καθαρό σιφόνι κουζίνας μετά από απόφραξη από την Αποφράξεις Δάφνη
Καθαρό σιφόνι κουζίνας μετά από απόφραξη

Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας

Αποφράξεις Δάφνη – Αποχετεύσεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων Δάφνη
Αποφράξεις Φρεατίων Δάφνη
Απόφραξη Νεροχύτη Δάφνη
Απόφραξη Υδρορροής Δάφνη
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Δάφνη
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Δάφνη
Καθαρισμός Φρεατίων Δάφνη
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Δάφνη
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Δάφνη
Αποφράξεις αποχετεύσεων Δάφνη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ
Καθαρό φρεάτιο

Περιπτώσεις αποφράξεων

 1. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΟΙΚΙΑΣ
 2. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
 3. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
 4. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 5. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
 6. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ
 7. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ
 8. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 9. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
 10. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΦΟΡΤΗΓΟ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ  ΔΑΦΝΗ

Η Αποφρακτική Δάφνης προσφέρει μια από τις σημαντικότερες εργασίες σε όλους τους πελάτες της και αυτό είναι η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ. Ερχόμαστε στην ιδιοκτησία σας και μπορούμε με κάμερα υψηλής ανάλυσης να εντοπίσουμε κάθε πρόβλημα που ενδεχομένως υπάρχει στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης. Πλέον σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να μπείτε στην διαδικασία να σκάψετε. Και αυτό γιατί η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τον εντοπισμό όλων των προβλημάτων της αποχέτευσης. Έτσι έχουμε μια πλήρη εικόνα και μπορούμε να σας πούμε και να σας δείξουμε με ακρίβεια την θέση και το είδος του προβλήματος. Σαφώς αν το θελήσετε ο τεχνικός της εταιρείας μας μπορεί να σας παραδώσει και το στικάκι με την εργασία αποθηκευμένη. Αφού έχουμε διαγνώσει το πρόβλημα ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε τα πάντα στο εσωτερικό της γραμμής της αποχέτευσης. Καλώντας επιχείρηση μας θα έχετε πολύ γρήγορα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

"ΚΑΘΑΡΗ

Πληροφορίες περιοχής Δάφνης

Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και έδρα αυτού, στον Κεντρικό Τομέα του Αθηναϊκού πεδίου Αττικής. Στα διοικητικά όρια της Δάφνης στεγάζεται η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) και οι ενορίες του δήμου είναι της Αγίας Βαρβάρας, της Ζωοδόχου Πηγής και στα όρια με το Δήμο Αθηναίων του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού και του Αγίου Γεωργίου. Η περιοχή γειτνιάζει με τη δημοτική ενότητα Υμηττού και αποτελεί πέρασμα προς το Νότιο Τομέα, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και του ομώνυμου σταθμού του μετρό κοντά στην Πλατεία Καλογήρων και το σταθμό μετεπιβίβασης λεωφορείων. Τ.Κ. 17234

Από που προήλθε το όνομα

Πιστεύεται ότι το όνομα “Δάφνη” προήλθε από τους θάμνους που είχαν φυτευτεί στην περιοχή, με εντολή του δημάρχου Ηλία Πετροπουλέα. Δεν ήταν όμως μια τυχαία επιλογή φυτού, καθώς ο Πετροπουλέας καταγόταν από τη Δάφνη Λακωνίας και πιθανότατα ήθελε να δώσει στο δήμο του το όνομα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Μια λιγότερο πιθανή εκδοχή περί του ονόματος είναι ότι ένας κάτοικος του δήμου, ο Αθ. Καράμπαμπας, ως δημοτικός σύμβουλος, πρότεινε στον δήμαρχο Πετροπουλέα, να δώσει στο δήμο το όνομα της αγαπημένης του κόρης, Δάφνη.

wikipedia

ΠΟΥΡΙΑ
ΠΟΥΡΙ

7 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ”

 1. Παράθεμα: Αποφράξεις Δάφνη 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Δάφνη | Αποφράξεις Δάφνη
 2. Παράθεμα: Αποφράξεις Δάφνη 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Δάφνη – Απολυμάνσεις Αποφράξεις
 3. Παράθεμα: Αποφράξεις Δάφνη 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Δάφνη | sumbouleskathariothtas
 4. Παράθεμα: Αποφράξεις Δάφνη 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Δάφνη – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες
 5. Παράθεμα: Αποφράξεις Δάφνη 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Δάφνη | Site Title
 6. Παράθεμα: Αποφράξεις Δάφνη 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Δάφνη | myapofraxeisathina
 7. Παράθεμα: Αποφράξεις Δάφνη 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Δάφνης – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Δάφνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *