ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ: Τα τελευταία χρόνια με δεδομένο τις κλιματικές αλλαγές, έχει παρουσιαστεί μεγάλη έξαρση σε έντομα και παράσιτα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ ανθεκτικά σε όλα τα οικοσυστήματα πράγμα που σημαίνει ότι παρουσιάζεται και μεγάλη δυσκολία στην καταπολέμησή τους. Όλοι ξέρουμε ότι οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά είναι άτρωτα στις πιο πολλές καταστάσεις. Επίσης ο ρυθμός με τον οποίο πολλαπλασιάζονται είναι εντυπωσιακός. Ζουν σε κάθε περιβάλλον από το πιο βρώμικο έως το πιο καθαρό. Οι κοριοί, οι ψύλλοι, τα κουνούπια και τα μυρμήγκια είναι επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα και δημιουργούν μεγάλη ενόχληση όταν εισβάλλουν στο χώρο μας. Εκτός όμως από ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν σε κτίρια και καλλιέργειες, αρκετά από αυτά αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Η εξήγηση είναι ότι μεταφέρουν πολλούς και διαφορετικούς παθογόνους οργανισμούς οι οποίοι ευθύνονται για σοβαρές μολύνσεις, δερματοπάθειες και ασθένειες στον άνθρωπο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των απολυμάνσεων, δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για απολύμανση, μυοκτονία, μικροβιοκτονία και απεντόμωση. Οι δυσάρεστες καταστάσεις με τους μικρούς ανεπιθύμητους επισκέπτες θα αποτελέσουν παρελθόν και εσείς θα νιώσετε άνετοι και απαλλαγμένοι από τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν. Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους πτυχιούχους γεωπόνους και σας παρέχουμε πιστοποιητικά σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Επιπλέον, τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο καθώς και για τα κατοικίδια ζώα που βρίσκονται στο χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και ο παρασιτολογικός έλεγχος είναι για αυτούς απλά μια εύκολη υπόθεση. Είναι ο τρόπος που θα εξασφαλίσει οριστικά αποτελέσματα για κάθε κατάσταση και κάθε περίπτωση. Καλέστε μας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε εξαιτίας εντόμων, παρασίτων, τρωκτικών και όχι μόνο. Προσφέρουμε απολυμάνσεις κατά ιών και μικροβίων με απόλυτη επιτυχία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες υπάρχουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια ενώ σήμερα κυκλοφορούν χιλιάδες διαφορετικά είδη σε ολόκληρο τον κόσμο. Σχεδόν κανείς μας δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα συγκατοίκησης μαζί τους αφού είθισται οι περισσότεροι από εμάς να τις σιχαινόμαστε και να μας προκαλούν πολλά άσχημα συναισθήματα. Φημίζονται ως τα πιο ανθεκτικά πλάσματα πάνω στη γη και σίγουρα έχετε ακούσει κάποια στιγμή ότι το μόνο πράγμα που είναι ικανό να επιζήσει ακόμα και μετά από μια πυρηνική καταστροφή είναι οι κατσαρίδες. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα είδη είναι η γερμανική, η αμερικάνικη, η καφέ και η κατσαρίδα της Ανατολής. Η γερμανική και η αμερικάνικη είναι τα είδη που συναντάμε συχνότερα παγκοσμίως. Οι κατσαρίδες μεταδίδουν ασθένειες, μολύνουν τα τρόφιμα και προκαλούν αλλεργίες. Με λίγα λόγια είναι πολύ επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Οι περισσότερες ασθένειες που αποδίδονται στις κατσαρίδες σχετίζονται με το γαστρεντερολογικό μας σύστημα συμπεριλαμβανομένου της σαλμονέλας και της δηλητηρίασης.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Ορισμένες θηλυκές κατσαρίδες ζευγαρώνουν μία μόνο φορά και είναι έγκυες για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το σπίτι μας είναι ένα ιδανικό έδαφος αναπαραγωγής για τα περισσότερα είδη των κατσαρίδων, εφόσον αυτό που χρειάζονται είναι άφθονο φαγητό, ζεστασιά, νερό και καταφύγιο. Αν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις, τότε παραμένουν ενεργές ολόκληρο το χρόνο. Αν αντιληφθείτε ότι έχετε προσβληθεί από κατσαρίδες, μη σας πιάνει πανικός. Καλύτερα να αποφύγετε τα διάφορα εντομοκτόνα του εμπορίου και να απευθυνθείτε σε μια απολυμαντική εταιρεία. Η εταιρεία μας έχει πάντοτε τη λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με εξειδικευμένη απολύμανση για κατσαρίδες. Στα φρεάτια, τις αποχετεύσεις και τους βόθρους χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα καπνιστικά προϊόντα τα οποία είναι 100% αποτελεσματικά για την απολύμανση για κατσαρίδες. Σε όλους τους υπόλοιπους χώρους είτε εσωτερικούς, είτε εξωτερικούς τα συνεργεία μας τοποθετούν ειδικά σκευάσματα σε μορφή τζελ. Με αυτούς τους δύο τρόπους οι κατσαρίδες αποτελούν οριστικά παρελθόν.

Απολύμανση για κουνούπια

Τα κουνούπια είναι έντομα μικροσκοπικά και γνωστά σε όλους. Ζουν σε ζεστό και υγρό περιβάλλον. Για να ευδοκιμήσουν πρέπει οπωσδήποτε να είναι κάπου κοντά σε νερό. Όλα τα είδη κουνουπιών εναποθέτουν τα αυγά τους σε μέρη που υπάρχει στάσιμο. Oρισμένα είδη τους, μπορούν να το κάνουν ακόμα και σε ένα ποτήρι γεμάτο ή σε μια απλή λακκούβα που έχει γεμίσει μετά από μια καταιγίδα. Τα θηλυκά κουνούπια τρέφονται με το αίμα των θηλαστικών συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποικιλίες τους και είναι τόσο μεγάλος ο πληθυσμός τους, που είναι αρκετά ασφαλές να πούμε ότι σχεδόν κάθε πλάσμα του πλανήτη πρέπει να τα έχει αντιμετωπίσει κάποια στιγμή έστω μία φορά. Μπορεί να έχουν μικρό μέγεθος αλλά όλα τα στατιστικά δείχνουν ότι ακόμα και το πιο ταπεινό κουνούπι είναι στην πραγματικότητα το πιο θανατηφόρο πλάσμα στη Γη.

Η εξήγηση σε αυτό είναι ότι τα κουνούπια είναι γνωστοί φορείς ασθενειών όπως ο ιός του δυτικού Νείλου, η ελονοσία, ο ιός Ζίκα κ.λ.π. Καταλαβαίνετε λοιπόν τη μέγιστη σημασία στο να λαμβάνουμε όλοι μέτρα αντιμετώπισής τους. Μια αντιμετώπιση που αφορά στη μείωση του πληθυσμού των κουνουπιών, είναι η απολύμανση για κουνούπια. Πρόκειται για μία μέθοδο η οποία πρέπει να εφαρμόζεται πρώτη φορά τη στιγμή που τα κουνούπια αρχίζουν να μας επισκέπτονται. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα πρέπει να γίνεται κάθε 25 ημέρες τουλάχιστον ώστε να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε απολύμανση για κουνούπια με ειδικά σκευάσματα που δεν επηρεάζουν αρνητικά το περιβάλλον. Επίσης, είναι απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους και όλα τα ζώα. Σας προσφέρουμε οικονομικά πακέτα συνεργασίας ώστε να είναι εφικτό να πραγματοποιούνται οι απολυμάνσεις με συνέπεια. Είναι βέβαιο ότι κοντά μας θα δείτε μεγάλη διαφορά όσον αφορά τον πληθυσμό των κουνουπιών στο χώρο σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια είναι έντομα κοινωνικά, πανέξυπνα και δημιουργούν αποικίες τις πιο πολλές φορές στο έδαφος. Όμως, η καλή θερμοκρασία, η τροφή και η υγρασία τα προσελκύουν σε κάθε χώρο, γι αυτό μπορεί να τα δούμε επίσης σε κάποιο σπίτι ή κατάστημα. Επικρατέστερα σημεία εκτός της αυλής και του κήπου, είναι η κουζίνα, το μπάνιο και το μπαλκόνι επειδή πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για τη διαβίωσή τους. Τα μυρμήγκια τρέφονται με μικρότερα ή νεκρά έντομα, με μελίγκρα αλλά και με σάκχαρα και πρωτεΐνες. Δημιουργούν πολύ μεγάλες αποικίες που αποτελούνται από χιλιάδες μέλη. Στην αποικία περιλαμβάνονται η βασίλισσα, τα ενήλικα μυρμήγκια θηλυκά και αρσενικά, τα αυγά, οι νύμφες και οι προνύμφες. Τα θηλυκά είναι οι εργάτες της αποικίας και είναι αυτά που είναι υπεύθυνα για την αναζήτηση της τροφής. Ενώ είναι ακίνδυνα επειδή δεν μεταφέρουν μικρόβια και όλοι μας τα συμπαθούμε, μας εκνευρίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό όταν κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Φανταστείτε τώρα να τριγυρνούν παντού, να μπαινοβγαίνουν μέσα στα ντουλάπια ή να πηγαινοέρχονται στα πιατάκια τροφής των κατοικίδιων σας. Είναι απολύτως βέβαιο ότι μια τέτοια κατάσταση θα σας δημιουργήσει νευρικότητα. Για να αποφύγετε να βρεθείτε σε αυτή τη θέση φροντίστε να μην αφήνετε τρόφιμα εκτεθειμένα, άπλυτα σκεύη στο νεροχύτη και τα σκουπίδια για μέρες στο χώρο σας. Από εκεί και πέρα, αν έχουν εισβάλλει στο χώρο σας τη λύση θα δώσει μια επαγγελματική απολύμανση για μυρμήγκια. Μόνο έτσι θα υπάρξει οριστική εξόντωση των μυρμηγκιών αφού τα κοινά εντομοκτόνα δεν θα δώσουν λύση. Έχουμε αυτό που χρειάζεται ώστε να σας απαλλάξουμε από τα μυρμήγκια. Πραγματοποιούμε ψεκασμούς με ειδικά προϊόντα για απολύμανση για μυρμήγκια και σκευάσμαυα σε μορφή τζελ. Αυτή η τροφή είναι ένα πολύ ισχυρό εντομοκτόνο το οποίο θα τα δελεάσει ώστε να την μεταφέρουν στη φωλιά. Μετά από αυτό τα μυρμήγκια θα είναι παρελθόν.

Απολυμάνσεις για ψύλλους

Εντομολογικά οι ψύλλοι ανήκουν στην οικογένεια Siphonaptera. Είναι άπτερα έντομα που έχουν την ικανότητα να πραγματοποιούν άλματα έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το μήκος τους. Ζουν και τρέφονται και αυτοί όπως και οι κοριοί από το αίμα των ξενιστών τους. Η διαφορά τους είναι ότι οι ψύλλοι τσιμπάνε ολόκληρο το 24ωρο και πολλές φορές τα τσιμπήματά τους είναι επίπονα. Οι ψύλλοι εισβάλλουν μέσα σε ένα σπίτι συνήθως από τα κατοικίδια. Πολλαπλασιάζονται ταχύτατα γεννώντας τα αυγά τους σε κάθε πιθανό σημείο. Αυτά εξελίσσονται σε προνύμφες και μοιάζουν με μικρά σκουλήκια για να μεταμορφωθούν σε νύμφες που είναι ένα στάδιο πριν την ενηλικίωσή τους. Όλοι οι ψύλλοι ένα στάδιο πριν την ενηλικίωσή τους μπορούν να βρεθούν κάτω από έπιπλα, σε ρωγμές και σε χαλιά ενώ μπορούν να μείνουν αδρανείς ακόμα και για περισσότερο από 2 χρόνια. Ενεργοποιούνται ξανά όταν προκύψει νέος ξενιστής.

Επίσης, ψύλλοι μπορεί να εμφανιστούν και σε εξωτερικούς χώρους εκεί που συχνάζουν κατοικίδια ζώα ενώ είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για πολλές κτηνοτροφικές μονάδες. Τα τσιμπήματά τους, προκαλούν εξανθήματα που συνοδεύονται από κνησμό και πολύ συχνά έχουν ως αποτέλεσμα δερματίτιδες και αλλεργίες. Η απολύμανση για ψύλλους δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται να παρθούν ειδικά μέτρα και να εφαρμοστούν τουλάχιστον δύο ψεκασμοί με συγκεκριμένα προϊόντα. Είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από τους ψύλλους και τα αυγά τους οριστικά. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματικά και ακίνδυνα. Η τοξικότητά τους περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εξόντωση των ψύλλων. Αν έχετε υπόνοια ή ένδειξη ότι έχετε προσβληθεί, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Το πρώτο διαθέσιμο συνεργείο μας θα έρθει στο χώρο σας και μετά από έλεγχο θα εφαρμόσει την απολύμανση για ψύλλους. Φροντίζουμε ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα και εσείς να τους ξεφορτωθείτε γρήγορα και ανώδυνα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Εντομολογικά οι κοριοί κατατάσσονται στην οικογένεια Cimicidae. Ζουν στο σώμα του ξενιστή τους και τρέφονται με το αίμα αυτού. Ξενιστής μπορεί να είναι ο άνθρωπος ή κάποιο ζώο. Είναι λοιπόν αιμομυζητικά έντομα τα οποία επιφέρουν τσιμπήματα. Υπάρχει μεγάλη δυσκολία στη διαπίστωσή τους γιατί δεν τα καταλαβαίνουμε την ώρα που μας τσιμπάνε. Αυτό συμβαίνει τη νύχτα γιατί τότε ενεργοποιούνται και συνήθως την ώρα που ο ξενιστής τους κοιμάται. Τους κοριούς τους εντοπίζουμε κυρίως σε κρεβάτια, στρώματα και καναπέδες. Δημιουργούν φωλιές σε ρωγμές και μικρές τρύπες που σημαίνει ότι είναι ικανοί να φωλιάσουν σε κάθε μέρος, οπουδήποτε. Σε αυτούς τους χώρους εναποθέτουν και τα αυγά τους. Επίσης, εστίες κοριών συναντάμε σε αντικείμενα που είναι φτιαγμένα από ξύλο ή  ύφασμα. Μεταφέρονται με τα ρούχα μας, τις αποσκευές μας ή τη μετακόμιση επίπλων. Πρόβλημα με κοριούς αντιμετωπίζουν κυρίως άνθρωποι που ταξιδεύουν πολύ ή χρησιμοποιούν συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Ενώ λοιπόν τα τσιμπήματά των κοριών είναι ανώδυνα, παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αλλεργικοί σε αυτά. Οι κοριοί μπορεί να παραμείνουν στα καταφύγιά τους για μεγάλο διάστημα και να εμφανιστούν μόνο για να τραφούν όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Παρουσία ξενιστή, καλή θερμοκρασία, ήρεμο περιβάλλον και υγρασία. Για την απολύμανση για κοριούς χρειάζεται να γίνει εεξιδικευμένη εφαρμογή. Η εταιρεία μας σας προσφέρει εγγυημένη απολύμανση για κοριούς. Όλοι οι τεχνικοί μας έχουν εξειδίκευση και εμπειρία ώστε με έναν απλό παρασιτολογικό έλεγχο στο χώρο σας να διαπιστώσουν ότι όντως έχετε προσβληθεί από κοριούς και όχι από κάποιο άλλο έντομο. Αμέσως μετά αναλαμβάνουν να σας απαλλάξουν από την παρουσία τους, καταπολεμώντας όχι μόνο τα έντομα αλλά και τα αυγά τους. Με ψεκασμούς με σκευάσματα ακίνδυνα για την υγεία σας, άοσμα και ασφαλή για χώρους και επιφάνειες θα επανέλθετε στην φυσιολογική σας ζωή χωρίς τους ανεπιθύμητους κοριούς.

Απολύμανση για ποντίκια

Τα τρωκτικά είναι πολύ καταστρεπτικά και μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες βλάβες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Με τα κοφτερά τους δόντια είναι ικανά να μασήσουν τα πάντα από ηλεκτρικά καλώδια με κίνδυνο να προκληθεί πυρκαγιά, μέχρι έπιπλα, υφάσματα και άλλα υλικά. Όμως, εκτός από την απειλή για μια ιδιοκτησία, τα ποντίκια είναι απειλή και για την δημόσια υγεία. Λόγω της αδύναμης ουροδόχου κύστης τους, ουρούν ελεύθερα και έτσι μολύνουν τρόφιμα, σκεύη και τις επιφάνειες στις οποίες μετακινούνται. Όπως κάθε παράσιτο, τα ποντίκια είναι και αυτά φορείς διαφόρων οργανισμών που προκαλούν σοβαρές ασθένειες. Ασθένειες που μπορεί να μεταδώσουν είναι η σαλμονέλλωση και η λεπτοσπείρωση. Τα ποντίκια ζουν και αναπαράγονται σε κάθε περιβάλλον. Τα τελευταία χρόνια τα συναντάμε εκτός από την επαρχία και στα μεγάλα αστικά κέντρα. Τα περισσότερα φρεάτια και αποχετεύσεις είναι γεμάτα με ποντίκια τα οποία βγαίνουν συχνά προς αναζήτηση τροφής.

Όταν διαπιστωθεί η ύπαρξή τους σε κάποιο χώρο, επιβάλλεται η αντιμετώπιση και καταπολέμησή τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ερασιτεχνικές λύσεις δεν έχουν ποτέ αποτέλεσμα. Χρειάζεται σίγουρα η συμβολή επαγγελματιών ώστε να γίνει μία επαγγελματική απολύμανση για ποντίκια. Αποφύγετε τα διάφορα αμφιβόλου περιεχομένου και ποιότητας ποντικοφάρμακα που θα βρείτε εύκολα στο εμπόριο. Ιδιαίτερα αν στο χώρο σας κυκλοφορούν μικρά ζωάκια και παιδιά. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Θέτετε την υγεία τους σε μεγάλο κίνδυνο. Καλέστε μας να σας δώσουμε τη λύση. Έχουμε και την τεχνογνωσία και την κατάλληλη εμπειρία ώστε να σας απαλλάξουμε από τα ποντίκια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με δολωματικούς σταθμούς και ειδικές παγίδες με κόλλα, τα ποντίκια θα εξοντωθούν χωρίς να αφήσουν ίχνη. Κάθε απολύμανση για ποντίκια που αναλαμβάνουμε πραγματοποιείται βάσει των πρωτοκόλλων που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς και συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Μιλώντας για απολύμανση δεν πρέπει να παραλείψουμε την σπουδαιότητά της απέναντι σε ιούς, μικρόβια και κορωνοϊούς. Οι κορωνοϊοί είναι μια μεγάλη οικογένεια ιών που προκαλούν πολλές αναπνευστικές δυσλειτουργίες. Κάθε άτομο που προσβάλλεται από έναν τέτοιο ιό εμφανίζει συμπτώματα που μοιάζουν με κοινό κρυολόγημα αλλά και πιο σοβαρά όπως πνευμονία. Ο νέος κορωνοϊός covid-19, είναι ένα καινούριο στέλεχος το οποίο δεν είχε ανιχνευθεί πριν από την πολύ πρόσφατη πανδημία. Μεταδίδεται ταχύτατα γι αυτό και η διασπορά του είναι πολύ μεγάλη. Από άνθρωπο σε άνθρωπο γίνεται μέσω των σταγονιδίων από τη σίελο ή από τη ρινική κοιλότητα που απελευθερώνονται με το φτέρνισμα και το βήχα. Σύμφωνα πάντα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ένδειξη της λοίμωξης μπορεί να είναι ο πονόλαιμος, ο πυρετός και ο βήχας ενώ θα πρέπει να προστατέψουμε ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες που είναι άνθρωποι με επικείμενα νοσήματα και ηλικιωμένοι.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα επιβάλλει πλέον μέτρα ώστε να περιοριστεί ή ακόμα καλύτερα να σταματήσει η διασπορά του νέου κορωνοϊού. Σε αυτά εντάσσεται η υποχρεωτική χρήση της μάσκας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης η αποφυγή του συνωστισμού και ο περιορισμός των μετακινήσεων. Τέλος, επιβάλλεται η συχνή επαγγελματική απολύμανση για κορονοϊό σε επιχειρήσεις, σχολεία, γυμναστήρια, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς και μέσα μαζικής μεταφοράς. Με τα πιο σύγχρονα σκευάσματα για ψεκασμούς και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Κάθε απολύμανση για κορωνοϊό που αναλαμβάνουμε σχεδιάζεται από τους επιστημονικούς μας συνεργάτες με βάση το χώρο σας και την επισκεψιμότητά του. Στη μάχη ενάντια του νέου κορωνοϊού είμαστε όλοι μαζί στοχεύοντας την καταπολέμησή του και την επιστροφή μας στην πλήρη κανονικότητα.