ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 210 75 22 298

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ είναι μια τοπική επαγγελματική επιχείρηση που έχει καθιερωθεί στον τομέα των αποφράξεων εδώ και πολλά χρόνια. Εξυπηρετούμε την περιοχή του Ζωγράφου και τις περιοχές γύρω, έχοντας φορτηγά στρατηγικά τοποθετημένα έτοιμα να ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ άμεσα στο 210 75 22 298.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ με εμπειρία και γνώση

Όλα αυτά τα χρόνια αποκτήσαμε πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχέτευσης από επαγγελματίες τεχνικούς με προηγμένο εξοπλισμό. Η επιχείρηση μας βασίζεται σε δυο βασικές αρχές, της εντιμότητας και της ακεραιότητας. Η Αποφράξεις Ζωγράφου ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980. Έχουμε δεσμευτεί να λύνουμε κάθε πρόβλημα και  να εκπληρώνουμε κάθε εργασία. Σας συμβουλεύουμε για ότι και αν έχει σχέση με την αποχέτευσή σας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ: Στην Αποφράξεις Ζωγράφου ειδικευόμαστε στην απόφραξη αποχετεύσεων γρήγορα και με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση. Τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και εξοπλισμό για να λειτουργούν οι αποχετεύσεις σας και πάλι φυσιολογικά με επαγγελματικό τρόπο. Εάν υποφέρετε από βουλωμένες αποχετεύσεις και απαιτούνται υπηρεσίες αποχέτευσης έκτακτης ανάγκης, είναι σημαντικό να δράσουμε γρήγορα και για αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως στο 210 75 22 298.

Εκτός από τα ριζοκοπτικά και τον εξοπλισμό υδροβολής υψηλής πίεσης και όλα τα άλλα εργαλεία, κάθε αυτοκινούμενο συνεργείο της Αποφράξεις Ζωγράφου διαθέτει και κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Το πολύτιμο αυτό εργαλείο, θα μας επιτρέψει να έχουμε ζωντανές εικόνες του εσωτερικού των σωληνώσεων της αποχέτευσης και θα προσδιορίσουμε την θέση και την αιτία του προβλήματος. Είναι μια δυσάρεστη και βρώμικη κατάσταση, αλλά η διατήρηση ενός ακινήτου είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια για την βέλτιστη απόδοση της περιουσίας σας στο μέλλον. Αν δεν δράσετε αρκετά γρήγορα, οι παραμελημένες αποχετεύσεις μπορεί να προκαλέσουν συνεχή επιδείνωση και θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στην ιδιοκτησία σας.

"ΚΑΘΑΡΟ

Που δραστηριοποιείται η Αποφράξεις Ζωγράφου

Αναλαμβάνουμε κάθε απόφραξη, σε οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή, μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Αν το πρόβλημα επείγει επιλέξτε την Αποφράξεις Ζωγράφου.

 1. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΟΙΚΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 2. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 3. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 4. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 5. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 6. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 7. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 8. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 9. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 10. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Αποφράξεις αποχετεύσεων Ζωγράφου
Αποφράξεις Ζωγράφου
Απόφραξη Νεροχύτη Ζωγράφου
Απόφραξη Υδρορροής Ζωγράφου
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ζωγράφου
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Ζωγράφου
Καθαρισμός Φρεατίων Ζωγράφου
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Ζωγράφου
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ζωγράφου
Αποφράξεις αποχετεύσεων Ζωγράφου

Διάγνωση με κάμερα Ζωγράφου

Διάγνωση με κάμερα από την αποφράξεις Ζωγράφου
Διάγνωση με κάμερα από την αποφράξεις Ζωγράφου

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ   έχει δώσει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων να ελέγχουν την κατάσταση της γραμμής αποχέτευσης τους όταν υπάρχουν επαναλαμβανόμενα προβλήματα ή όταν αγοράζουν ένα σπίτι. Δεδομένου ότι μια γενική επιθεώρηση στο σπίτι δεν περιλαμβάνει μια ματιά στη γραμμή αποχέτευσης και οι επισκευές γραμμών αποχέτευσης μπορεί να είναι πολύ δαπανηρές, μια επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα από την Αποφράξεις Ζωγράφου είναι απαραίτητη. Τα περισσότερα από τα προβλήματα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να μετριαστούν με ένα καλό προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης. Καλέστε μας στο 210 75 22 298 για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα Αποφράξεις Ζωγράφου

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης από την Αποφρακτική Ζωγράφου χρειάζεται πείρα και εμπειρία.Ένα καλώδιο με μια έγχρωμη, αδιάβροχη κάμερα στο άκρο τροφοδοτείται στη γραμμή της αποχέτευσης. Το βίντεο καταγράφεται, αν θέλετε, σε ψηφιακή μορφή, για να μπορείτε να το παρακολουθήσετε με την άνεση σας στο σπίτι σας. Ενώ το παρακολουθείτε, υπάρχουν 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

Ρίζες – Είναι φυσιολογικό οι ρίζες να αναπτυχθούν σε γραμμή αποχέτευσης ενώ ψάχνουν για θρεπτικά συστατικά. Είναι επίσης φυσιολογικό για τους ανθρώπους να υποθέτουν ότι, όταν βλέπουν τις ρίζες στη γραμμή, σημαίνει ότι ολόκληρη η γραμμή πρέπει να αντικατασταθεί. Αυτό δεν είναι αλήθεια και δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε υπέρογκα ποσά, αν δεν είναι απαραίτητο. Με τον καθαρισμό του υπονόμου το πρόβλημα συνήθως επιλύεται.

ΡΙΖΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ
ΡΙΖΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ

Κοιλώματα – Θυμηθείτε ότι ο φακός της κάμερας είναι πολύ μικρός, και κάνει τα πράγματα να φαίνονται μεγαλύτερα από ότι στην πραγματικότητα. Μια “κοιλιά” ή ένα μικρο βαθούλωμα στη γραμμή, μπορεί να φαίνεται τρομερό. Υπάρχουν πολλές γραμμές αποχέτευσης με βαθουλώματα που διατηρούνται εδώ και χρόνια.

Αρθρώσεις – Μερικές φορές οι άνθρωποι συγχέουν τις αρθρώσεις στις γραμμές αποχέτευσης με σπασίματα. Οι αρθρώσεις φαίνονται ότι έχουν κατασκευαστεί από άνθρωπο. Είναι λείες και εμφανίζονται συνήθως σε ίσες αποστάσεις. Ωστόσο, οι ρίζες μπορούν να διαπεράσουν τις σωληνώσεις μέσα από τις αρθρώσεις.

Σπασίματα – Ένα σπάσιμο στη γραμμή της αποχέτευσης θα φαίνεται ομαλό, και συνήθως θα δείτε συσσωρευμένη λάσπη ή συντρίμμια. Οι οπές μπορεί επίσης να είναι ορατές στο σωλήνα.

Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα, μόνο εάν υπάρχει σοβαρός λόγος

Θυμηθείτε, στην Αποφρακτική Ζωγράφου είμαστε σε θέση να είμαστε εντελώς αντικειμενικοί, δεδομένου ότι δεν σας πωλούμε μια αντικατάσταση γραμμής, δεν υπάρχει κανένα όφελος για εμάς. Ως αποτέλεσμα, είμαστε σε θέση με την επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα να γλιτώσουμε από τους πελάτες μας πολλά χρήματα, συνιστώντας έναν απλό καθαρισμό αποχέτευσης αντί για μια δαπανηρή αντικατάσταση γραμμών. Θυμηθείτε, “Καθαρίζουμε αποχετεύσεις, όχι τραπεζικούς λογαριασμούς!

Πληροφορίες περιοχής Ζωγράφου

Η περιοχή του Ζωγράφου, έκτασης 8.517 στρεμμάτων και με πληθυσμό 81.126 κατοίκους, είναι μία από τις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας. Βρίσκεται 4 χλμ. ανατολικά του κέντρου των Αθηνών, σε υψόμετρο 140 μέτρων, στις ΒΔ πλαγιές του Υμηττού. Ο ομώνυμος δήμος συνορεύει βόρεια με τους δήμους Παπάγου-Χολαργού (Παπάγου) και Αθηναίων (Αμπελόκηποι), νότια με το Δήμο Καισαριανής και Αθηναίων (Ιλίσια) και δυτικά πάλι με το Δήμο Αθηναίων (Γουδή). Ανατολικά βρίσκεται το βουνό Υμηττός. Υπάγεται σήμερα στο γενικότερο πολεοδομικό συγκρότημα των Αθηνών και εντάσσεται γεωγραφικά στο Κεντρικό Τομέα Αθηνών της πρωτεύουσας. Λόγω της εγγύτητάς του με το κέντρο παρουσιάζει παρόμοια χαρακτηριστικά δόμησης. Παρά ταύτα, είναι περιοχή πλούσια σε πράσινο, το οποίο συγκεντρώνεται κυρίως στους πρόποδες του Υμηττού. Ο Δήμος απέκτησε μεγάλη αξία λόγω της οικοδόμησης της Πανεπιστημιούπολης και της Πολυτεχνειούπολης, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλές τιμές στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Τ.Κ. 15771

κοριτσάκι στον νεροχύτη
κοριτσάκι στον νεροχύτη

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Φορτηγό της εταιρείας μας

 

7 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ”

 1. Παράθεμα: Αποφράξεις Ζωγράφου 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Ζωγράφου – Απολυμάνσεις Αποφράξεις
 2. Παράθεμα: Αποφράξεις Ζωγράφου 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Ζωγράφου | sumbouleskathariothtas
 3. Παράθεμα: Αποφράξεις Ζωγράφου 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Ζωγράφου – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες
 4. Παράθεμα: Αποφράξεις Ζωγράφου 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Ζωγράφου | myapofraxeisathina
 5. Παράθεμα: Αποφράξεις Ζωγράφου 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Ζωγράφου | Site Title

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *