ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΣ 210 75 22 298

Εδώ στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΣ όλοι οι τεχνικοί μας είναι κοντά σας σε όλες τις πτυχές του καθαρισμού αποχέτευσης, απόφραξης και συντήρησης αποχέτευσης. Εάν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση καλέστε μας τώρα! Παρέχουμε τις εργασίες μας σε όλου του είδους τα οικήματα, στον οικιακό εμπορικό και δημόσιο τομέα. Έχετε προβλήματα με την αποχέτευση σας; Δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο! Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΣ θα κάνει την δουλειά σωστά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΣ για να λύσετε το πρόβλημα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΣ για να λύσετε το πρόβλημα: Δεν περιμένουμε να ξέρετε πού είναι το πρόβλημα, απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 75 22 298. θα έρθουμε και θα πραγματοποιήσουμε μια πλήρη αξιολόγηση και θα σας συμβουλεύσουμε για την καλύτερη λύση, επισκευάζοντας το πρόβλημα, παίρνοντας όλες τις ανησυχίες σας μακριά. Αφήστε τα προβλήματά σας σε εμάς! Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΣ έχουν την εμπειρία και την εξελιγμένη τεχνολογία για να κάνουν κάθε πρόβλημα, που έχετε με τις αποχετεύσεις σας, παρελθόν.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΣ  24 ΩΡΕΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΣ είναι κοντά σας κάθε ώρα και στιγμή, ημέρα και νύχτα, όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Χριστούγεννα και Πάσχα. Ο χρόνος απόκρισης είναι άμεσος και μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε εμάς. Έχουμε μεγάλη εμπειρία και πείρα στην αντιμετώπιση κάθε προβληματικής αποχέτευσης στο Μετς και τις γύρω περιοχές. Οι πολύπειροι τεχνικοί μας σας προσφέρουν μια σειρά από διαφορετικές υπηρεσίες, όπως επιθεώρηση με κάμερα, άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιών, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, κ.α. Μια αποχέτευση μπορεί να φράξει απροσδόκητα και σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Τα περισσότερα περιστατικά προειδοποιούν τους ιδιοκτήτες με άσχημες μυρωδιές, νερά και λύματα που τρέχουν. Στόχος μας είναι η 100% ικανοποίησή σας και ευχαρίστηση!

"ΡΙΖΑ

Αποφράξεις Μετς

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ  ΜΕΤΣ

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εργασίες που προσφέρει η Αποφράξεις Μέτς. Η τεχνολογική αυτή ανακάλυψη έχει βοηθήσει πολλές εταιρίες αποφράξεων να βοηθήσουν και να βγάλουν από την δύσκολη θέση τους πελάτες τους. Και αυτό γιατί όταν η κάμερα διάγνωσης δεν υπήρχε, έπρεπε να μπουν στην διαδικασία να σκάψουν. Εκτός από το γεγονός ότι έτσι έχαναν άδικα χρήματα, σκεφτείτε τι γινόταν στο σπίτι ή την επιχείρηση. Τώρα οι τεχνικοί της Αποφράξεις Μέτς έρχονται στον χώρο σας και σε πολύ λίγο χρόνο ξέρετε τι συμβαίνει στο εσωτερικό της αποχέτευσης. Εισάγουν την κάμερα στην αποχέτευση και μέσω μιας οθόνης επιτόπου μπορούν να σας ενημερώσουν ποιο είναι το πρόβλημα και που βρίσκεται. Δεν χάνετε χρόνο, δεν σπαταλάτε χρήματα και γρήγορα ξέρετε πως να αντιμετωπίσετε το θέμα που έχει προκύψει. Έχουμε τη θεραπεία για όλα αυτά τα προβλήματα και είναι γρήγορη και οικονομικά αποδοτική. Με την ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ μπορούμε να εξετάσουμε:

 • Σπασμένες ή ραγισμένες γραμμές αποχέτευσης
 • Υδρορροές και φρεάτια που έχουν βουλώσει και που περιορίζεται η ελεύθερη ροή τους
 • Γραμμές της αποχέτευσης που έχουν σπάσει ως αποτέλεσμα της διάβρωσης ή της μετατόπισης του εδάφους επιτρέποντας τις γύρω περιοχές να μολυνθούν
 • Γραμμές αποχέτευσης που έχουν καταστραφεί από ρίζες δέντρων που διεισδύουν στους σωλήνες και στη συνέχεια αναπτύσσονται μέσα στις αποχετευτικές γραμμές και εμποδίζουν τη ροή των αποβλήτων και του νερού
 • Σωληνώσεις που έχουν βυθιστεί ή συρρικνωθεί και δεν εξέρχονται σωστά λόγω ρωγμών στις γραμμές αποχέτευσης
 • Γραμμές αποχέτευσης που δεν αποστραγγίζονται σωστά εξαιτίας κακής εγκατάστασης που προκαλεί προβλήματα
 • Μπλοκαρίσματα από τη συσσώρευση λίπους, σκουπιδιών και συντριμμιών για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Που δραστηριοποιούμαστε

 1. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΟΙΚΙΑΣ ΜΕΤΣ
 2. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕΤΣ
 3. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΣ
 4. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕΤΣ
 5. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΤΣ
 6. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΜΕΤΣ
 7. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕΤΣ
 8. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΣ
 9. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΕΤΣ
 10. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕΤΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥ ΜΕΤΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – 210 75 22 298 Τ.Κ. 11636

Συμβουλές από την Αποφράξεις Μετς

Οι άνθρωποι της Αποφράξεις Μετς δεν αναλαμβάνουν μόνο την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων σας. Εκτός από την πληθώρα των εργασιών που σας προσφέρουν παράλληλα σας συμβουλεύουν τι πρέπει να προσέχετε ώστε να κρατάτε υγιή την αποχέτευσή σας όσο περισσότερο γίνεται. Το σ΄στημα αποχέτευσης χρειάζεται φροντίδα! Έτσι λοιπόν δεν πρέπει να πετάτε:

 • Λίπη και έλαια. Ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά τα λάδια από την κουζίνα μας δεν πρέπει να τα πετάμε στην αποχέτευση. Αυτά μετά παγώνουν και δημιουργούν σκληρά σημεία  με αποτέλεσμα να χρειάζεστε απόφραξη.
 • Χαρτιά, μωρομάντηλα και σερβιέτες. Μια αποχέτευση δέχεται συγκεκριμένα πράγματα για να λειτουργεί σωστά. Και όπως αντιλαμβάνεστε τέτοιου είδους απορρίμματα την βουλώνουν.
 • Καφές! Ναι καλά διαβάσατε! Όσο πετάτε τον καφές σας στον νεροχύτη, αυτά όλα συσσωρεύονται και βουλώνουν την κουζίνα μας.
 • Υπολείμματα τροφίμων. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα τρόφιμα από τα πιάτα μας. Το σωστό είναι να πετάτε τα υπολείμματα στα σκουπίδια και κατόπιν τα πιάτα μέσα στο νεροχύτη.

Υπηρεσίες

Αποφράξεις Μετς – Αποχετεύσεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων Μετς
Αποφράξεις Φρεατίων Μετς
Απόφραξη Νεροχύτη Μετς
Απόφραξη Υδρορροής Μετς
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μετς
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Μετς
Καθαρισμός Φρεατίων Μετς
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Μετς
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μετς
Αποφράξεις αποχετεύσεων Μετς

Λίγα λόγια για το Μετς

Το Μετς είναι ανατολική συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται απέναντι και νοτιοανατολικά από το Ζάππειο επί του λόφου Λογγίνου, που αποτελεί νότια συνέχεια του λόφου Αρδηττού. Στη συνοικία Μετς παλαιότερα υπήρχαν ωραίες επαύλεις που κάποιες διατηρούνται ακόμη στο βόρειο τμήμα. Επί του λόφου Λογγίνου έχει διαμορφωθεί σήμερα ένα πάρκο αναψυχής. Ενορία της συνοικίας αυτής είναι ο Ιερός Ναός της Αγίας Φωτεινής παρά τον Ιλισσό ποταμό, στη γέφυρα της Καλλιρρόης. Τα νοητά όρια του Μετς αποτελούνται από το πολεοδομικό τετράγωνο που δημιουργείται από τις λεωφόρους Αρδηττού (βόρεια) και Βουλιαγμένης (δυτικά), και τις οδούς Νικηφόρου Θεοτόκη (ανατολικά) και Τριβωνιανού (νότια). Πρόκειται για τη συνοικία που εκτείνεται προ του Α΄ Νεκροταφείου.

Μετς

5 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΣ”

 1. Παράθεμα: Αποφράξεις Μετς 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Μετς – Απολυμάνσεις Αποφράξεις
 2. Παράθεμα: Αποφράξεις Μετς 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Μετς | sumbouleskathariothtas
 3. Παράθεμα: Αποφράξεις Μετς 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Μετς – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες
 4. Παράθεμα: Αποφράξεις Μετς 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Μετς | myapofraxeisathina
 5. Παράθεμα: Αποφράξεις Μετς 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Μετς | Site Title

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *