ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 210 75 22 298

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ προσφέρει οικιακές και επαγγελματικές υπηρεσίες για την καταπολέμηση των προβλημάτων αποχέτευσης σας. Εξυπηρετούμε την Καισαριανή και τις γύρω περιοχές παραπάνω από 40 χρόνια. Κρατήστε το νερό που ρέει ασφαλές, μέσα και έξω από το σπίτι ή την επιχείρησή σας με τη βοήθειά μας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ τώρα στο 210 75 22 298.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπως και χρήση κάμερας όπου είναι απαραίτητο, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία της έχει επιλύσει τα προβλήματα αποχέτευσης των πελατών της με αποτελεσματικότητα για πάνω από 40 χρόνια! Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, μπορούμε να διαγνώσουμε με ακρίβεια το πρόβλημά σας και να αποκαταστήσουμε την πλήρη λειτουργικότητα των αποχετεύσεων σας. Η Αποφράξεις Καισαριανή είναι σε θέση να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και της νότιας Αττικής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ για κάθε ζήτημα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ για κάθε ζήτημα αποχέτευσης: Αν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα σχετικά με την αποχέτευσή σας και όχι μόνο, μην διστάσετε να μας καλέσετε. Ένα πρόβλημα στην αποχέτευσή σας μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα θα προκληθούν ακόμα πιο δυσάρεστες καταστάσεις. Μην ανησυχείτε γι’ αυτό γιατί μπορείτε να εμπιστευτείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ και να είστε σίγουροι πως δε θα σας απογοητεύσουμε. Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος για αυτό και εμείς θα είμαστε στην ώρα μας και δεν θα σας καθυστερήσουμε. Καλέστε μας τώρα στο 210 75 22 298.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ για 24ωρη κάλυψη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ για 24ωρη κάλυψη: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ παρέχει 24ωρη κάλυψη, 365 μέρες το χρόνο και εξυπηρετεί πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια και εγκαταστάσεις, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από την ώρα που θα την καλέσετε. Αναλαμβάνουμε:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, υδρορροών, φρεατίων, σιφονιών, τουαλετών, μπάνιων, κουζινών, και κάθετων στηλών κτιρίων.
 • Διάγνωση με κάμερα.
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις Καισαριανή

Η Αποφράξεις Καισαριανή αποσκοπώντας πάντα στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, εκτιμάμε και σεβόμαστε τον καθένα ξεχωριστά. Κάθε σας πρόβλημα αποτελεί για εμάς πρόκληση και με την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μας να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία εργασία που αναλαμβάνουμε, που να μην ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε την Αποφράξεις Καισαριανής και να μας εμπιστευτείτε. Τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και σας διασφαλίζουμε ότι θα σας βγάλουμε από το αδιέξοδο στο οποίο έχετε περιέλθει. Σας εγγυόμαστε την επίλυση του προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, χάρη στους άρτια εξειδικευμένους, αποκλειστικά από την εταιρεία μας, τεχνικούς μας που έχουν στη διάθεση τους, τα οχήματα του στόλου μας, που είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Καλέστε την Αποφράξεις Καισαριανής  24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το μήνα, 12 μήνες το χρόνο. Είμαστε δίπλα σας άμεσα και γρήγορα για να αναλάβουμε κάθε σας πρόβλημα αποτελεσματικά, επαγγελματικά με το χαμηλότερο κόστος. Περιμένουμε με ανυπομονησία να μας καλέσετε την και θα ανταποκριθούμε άμεσα για να σας αποδείξουμε την αξία και την βαρύτητα των όσων σας υποσχόμαστε. Η Αποφράξεις Καισαριανή με 40 χρόνια εμπειρίας, προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Από την αρχή, στόχος μας ήταν να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Η εταιρεία αποφράξεις Καισαριανής λειτουργεί πάνω από 40 χρόνια

Η Αποφράξεις Καισαριανής λειτουργεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της για πάνω από 40 χρόνια. Όλες οι εργασίες μας είναι πλήρως εγγυημένες και εκτελούνται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς. Είμαστε περήφανοι για κάθε δουλειά που διενεργούμε και για την ηθική της εργασίας μας. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Έχουμε ως στόχο εκτός από την άριστη εξυπηρέτηση την ασφάλεια της υγείας σας. Η εταιρεία μας ειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των αποχετεύσεων. Οι αποφράξεις που έχουν πραγματοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ατελείωτες. Αυτό σημαίνει ότι οι περιπτώσεις που έχουμε συναντήσει και αντιμετωπίσει μας έχουν κάνει καλύτερους και με τρομερή εμπειρία. Για αποφράξεις αποχετεύσεων καλέστε τους καλύτερους, την Αποφράξεις Καισαριανή.

"ΚΑΘΑΡΗ

Επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις

Σας προσφέρουμε μια επαγγελματική και ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, όπως απόφραξη σωλήνων, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη τουαλέτας, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, απόφραξη σιφονιού, απόφραξη υδρορροών, κ.α. Όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι μια περίπτωση, η Αποφράξεις Καισαριανής θα αναλάβει τα πάντα.  Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως καταρτισμένοι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή της απόλυτης ικανοποίησης των πελατών μας. Θα φύγουμε από την ιδιοκτησία σας αφήνοντας τον χώρο καθαρό και τακτοποιημένο. Η εταιρεία μας είναι η πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση στα αποχετευτικά δίκτυα και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε:

 • σπίτια
 • εστιατόρια,
 • ξενοδοχεία
 • σχολεία
 • εμπορικά κέντρα
 • στρατόπεδα
 • νοσοκομεία
 • μονοκατοικίες
 • πολυκατοικίες κ.α.

Καθαρισμός αποχέτευσης από την Αποφράξεις Καισαριανή

Η Αποφρακτική Καισαριανής  προσφέρει επαγγελματικό ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ που βοηθά στην πρόληψη ζημιών και εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία στο αποχετευτικό δίκτυο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Για να ζητήσετε μια εκτίμηση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας. Υπηρεσία καθαρισμού του αποχετευτικού δικτύου, παρέχεται για οικιακούς και εμπορικούς πελάτες. Η υπηρεσία αυτή μπορεί να εξασφαλίσει στο αποχετευτικό σύστημα σας να παραμένει καθαρό και αποδοτικό. Σας προτείνουμε τακτική συντήρηση για οικιακούς πελάτες ανάλογα με τα προβλήματα της αποχέτευσης σας. Για εμπορικούς πελάτες, σας προτείνουμε το ίδιο ή και νωρίτερα με βάση τα προβλήματα της επιχείρησής σας.

Προσδιορίζουμε το πρόβλημα με ακρίβεια

Ξεβουλώστε φραγμένους σωλήνες της αποχέτευσης σας με τη βοήθεια της Αποφράξεις Καισαριανή. Θα προσδιορίσουμε με ακρίβεια το πρόβλημα και να αξιολογήσουμε την κατάσταση, χρησιμοποιώντας, μια ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα για να επιθεωρήσει τη γραμμή των αποχετευτικών αγωγών σας. Στη συνέχεια  θα απαλλάξουμε τους καταπονημένους σας σωλήνες, από τις συσσωρευμένες μάζες από οργανικά και μη υλικά, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της υδροβολής με νερό υψηλής πίεσης, που απομακρύνει από το εσωτερικό τους όλα τα εμπόδια, που δυσκολεύουν ή απαγορεύουν τη λειτουργία της αποχέτευσης.
Αποφράξεις Καισαριανή

Αποφράξεις με διάγνωση με κάμερα στην Καισαριανή

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ είναι μία από τις υπηρεσίες που παρέχουμε.  Σίγουρα είναι μια επένδυση για την ευημερία της ιδιοκτησίας σας που αξίζει να κάνετε. Πολλοί άνθρωποι είναι περίεργοι για το πώς λειτουργεί η ΔΙΑΓΝΩΣΗ της αποχέτευσης με ΚΑΜΕΡΑ. Αφού προγραμματίσετε το ραντεβού μαζί μας, ένας από τους έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς αποχετευτικών εγκαταστάσεων θα φτάσει στην ιδιοκτησία σας την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Ο τεχνικός μας θα φέρει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Η ειδική κάμερα διάγνωσης είναι μια μικροσκοπική αδιάβροχη μονάδα που είναι προσαρτημένη στο άκρο μιας εύκαμπτης ράβδου.

Έχετε εικόνα της αποχέτευσης σας

ΡΙΖΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΡΙΖΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Η ράβδος τροφοδοτείται μέσω του σωλήνα αποχέτευσης. Καθώς ο τεχνικός εργάζεται εξ αποστάσεως η κάμερα μέσω του αγωγού αποχέτευσης, στέλνει ψηφιακές εικόνες βίντεο της κατάστασης των σωλήνων. Η κάμερα τροφοδοτεί αυτές τις εικόνες πίσω στον τεχνικό σε πραγματικό χρόνο, όπου μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, όπως φορητό υπολογιστή, tablet ή ακόμα και smartphone.

Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

Εάν το σύστημα αποχέτευσης είναι σε καλή κατάσταση, η επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα από εμάς παρέχει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου την ψυχική του ηρεμία, γνωρίζοντας ότι δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αν η πλήρης επιθεώρηση δείξει ότι το σύστημα αποχέτευσης χρειάζεται μικρές επισκευές πρέπει να πραγματοποιηθούν πριν γίνουν μεγαλύτεροι πονοκέφαλοι. Εάν η επιθεώρηση δείξει ότι το σύστημα αποχέτευσης είναι σε κακή κατάσταση και χρειάζεται σημαντική επέμβαση, τότε οι επισκευές πρέπει να εκτελεστούν, πριν να γίνουν καταστροφές. Τα καλά νέα είναι ότι μια ετήσια επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα, μπορεί να αποτρέψει τέτοια γεγονότα. Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγη ώρα, συνήθως, για να ολοκληρωθεί και το κόστος της είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με έναν καθαρισμό ακατέργαστων λυμάτων και αποβλήτων.

Κρατάτε ένα αντίγραφο της επιθεώρησης για να έχετε εικόνα του προβλήματος της αποχέτευσης

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με μία ψηφιακή, έγχρωμη κάμερα υψηλής ευκρίνειας φορτώνεται και αποθηκεύεται σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να υπάρχει μια βασική γραμμή που μπορεί να συγκριθεί από έτος σε έτος. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου μπορεί να λάβει επίσης ένα αντίγραφο για τα αρχεία ή τους ασφαλιστικούς του σκοπούς, αν ο ίδιος το θελήσει. Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Καισαριανή για περισσότερες πληροφορίες ή μια δωρεάν εκτίμηση σχετικά με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα και όλες τις υπόλοιπες ανάγκες σας σχετικά με τα αποχετευτικά δίκτυα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Προληπτική Συντήρηση αποχέτευσης

Η Αποφράξεις Καισαριανή προσφέρει προληπτική συντήρηση και αποτελεί σημαντική πτυχή της διατήρησης της αποχέτευσης της οικιακής ή επαγγελματικής ιδιοκτησίας σας σε άριστη κατάσταση λειτουργίας. Συχνά οι ιδιοκτήτες του ακινήτου δεν γνωρίζουν ορισμένες διαδικασίες που εάν εκτελούνται σε τακτική βάση θα εξοικονομήσουν πολλά χρήματα από περιττές εργασίες επισκευής στο μέλλον. Για να μην φτάσετε να πλημμυρίσετε και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την προληπτική συντήρηση. Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες η Αποφράξεις Καισαριανή θα σας βοηθήσει και θα σας συμβουλεύσει τι ακριβώς πρέπει να κάνετε και πως να κινηθείτε.

Αποφράξεις στη Καισαριανή – επικοινωνία: 210 75 22 298 Τ.Κ. 16121

Υπηρεσίες

Αποφράξεις Καισαριανή – Αποχετεύσεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων Καισαριανή
Αποφράξεις Φρεατίων Καισαριανή
Απόφραξη Νεροχύτη Καισαριανή
Απόφραξη Υδρορροής Καισαριανή
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Καισαριανή
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Καισαριανή
Καθαρισμός Φρεατίων Καισαριανή
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Καισαριανή
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Καισαριανή
Αποφράξεις αποχετεύσεων Καισαριανή

Πληροφορίες περιοχής Καισαριανή

Η Καισαριανή είναι αστική περιοχή και δήμος του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, βρίσκεται τρία χιλιόμετρα ανατολικά του κέντρου της Αθήνας, σε 130 μέτρα υψόμετρο, στις ΒΔ πλαγιές του Υμηττού. Συνορεύει βόρεια με τους Δήμους Ζωγράφου και Αθηναίων, νότια με τον Δήμο Βύρωνα και Αθηναίων (Παγκράτι) και δυτικά πάλι με το Δήμο Αθηναίων. Ανατολικά βρίσκεται το βουνό Υμηττός. Η συνολική έκταση του Δήμου Καισαριανής, σήμερα, είναι 8.500 περίπου στρέμματα, από τα οποία τα 7.500 είναι ορεινή περιοχή και πράσινο και τα 1.000 κατοικημένοι και κοινόχρηστοι χώροι. Η πραγματική κατοικήσιμη έκταση είναι 780 περίπου στρέμματα. Η Καισαριανή έχει σχήμα τριγωνικό και καλή ρυμοτομία, με βάση την κεντρική λεωφόρο και τις άλλες οριζόντιες και κάθετες οδούς προς αυτή. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ήταν 26.458 κάτοικοι.

wikipedia

 

8 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ”

 1. Παράθεμα: Αποφράξεις Καισαριανή 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Καισαριανή – Αποφράξεις Καισαριανή
 2. Παράθεμα: Αποφράξεις Καισαριανή 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Καισαριανή – Απολυμάνσεις Αποφράξεις
 3. Παράθεμα: Αποφράξεις Καισαριανή 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Καισαριανή | sumbouleskathariothtas
 4. Παράθεμα: Αποφράξεις Καισαριανή 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Καισαριανή – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες
 5. Παράθεμα: Αποφράξεις Καισαριανή 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Καισαριανή | myapofraxeisathina
 6. Παράθεμα: Αποφράξεις Καισαριανή 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Καισαριανή | Site Title
 7. Παράθεμα: Αποφράξεις Καισαριανή 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Καισαριανής – Αποφράξεις Καισαριανή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *