ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210 75 22 298

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ως αξιόπιστη και συνιστώμενη εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών των δικτύων αποχέτευσης έχει την απόλυτη αναγνώρισή σας. Στην Αποφράξεις Κολωνάκι γνωρίζουμε ότι ως εταιρεία, δεν μπορούμε να πετύχουμε χωρίς την καλή φήμη από τους πελάτες μας. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ απαντούν με προθυμία και φιλικό τρόπο στις κλήσεις σας και οι τεχνικοί μας που επιδιορθώνουν τα προβλήματά σας είναι έμπειροι, κατάλληλα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι και είναι πλήρως εξοπλισμένοι για να χειριστούν τα ζητήματα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ στο 210 75 22 298.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ για όλα τα αποχετευτικά δίκτυα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ είναι εδώ αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που πρέπει να συζητήσετε σχετικά με τα αποχετευτικά σας δίκτυα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις σας. Σύντομα θα δείτε γιατί οι εκατοντάδες προηγούμενοι πελάτες ξεχώρισαν την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ως την εταιρεία πλήρους εξυπηρέτησης της επιλογής τους!

Η αποφράξεις Κολωνάκι έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία

Η αποφράξεις Κολωνάκι ανεξάρτητα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε έχει την τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας κάθε αποχέτευση που σας ταλαιπωρεί. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι εξελιγμένης τεχνολογίας και οι τεχνικοί της αποφράξεις Κολωνάκι έχουν την πείρα και την εμπειρία να διευθετήσουν και να αποφράξουν κάθε αποχέτευση.

Γιατί να επιλέξετε την Αποφράξεις Κολωνάκι

Γιατί να επιλέξετε την Αποφράξεις Κολωνάκι; Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και όλα αυτά τα χρόνια από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, κάνουμε τα πάντα για να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασίες σε κάθε αποχέτευση. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν κάθε βουλωμένη αποχέτευση. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, για αυτό και όλοι οι πελάτες για την Αποφράξεις Κολωνάκι είναι σημαντικοί. Ο σεβασμός και η αξιοπιστία είναι κάτι που μας διακρίνει και φαίνεται από τα ευχαριστήρια τηλεφωνήματα που δεχόμαστε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ για λύση σε κάθε πρόβλημα αποχέτευσης

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης για την επιχείρησή σας με τρόπο που προκαλεί όσο το δυνατόν λιγότερες διακοπές στη λειτουργία της. Ορισμένες από τις εργασίες που εφαρμόζουμε στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ είναι οι παρακάτω :

 • ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 • ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 • ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 • ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 • ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Αποφράξεις Κολωνάκι
Αποφράξεις Κολωνάκι

Αποφράξεις Κολωνάκι για 24ωρη εξυπηρέτηση

Η Αποφράξεις Κολωνακι είναι κοντά σας όλο το 24ωρο. Στην διάθεσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα. Καλέστε μας τώρα στο 210 75 22 298 και ένα από τα συνεργεία μας θα είναι άμεσα κοντά σας. Θέλουμε να ξέρετε ότι όποια ημέρα και ώρα μας καλέσετε, ένας τεχνικός από της Αποφράξεις Κολωνάκι θα έρθει άμεσα στον χώρο σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν κάτι δεν δουλεύει σωστά στο αποχετευτικό σας σύστημα, να είστε σίγουροι ότι θα το καταλάβετε. Και αυτό διότι τα απόβλητα δεν θα απομακρύνονται και υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσετε. Επίσης μια πρώτη ένδειξη είναι άσχημη μυρωδιά!

Τι να μην ρίχνετε στην αποχέτευση:

 1. Έλαια και λίπη: λίπη και έλαια μπορούν να στερεοποιηθούν στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης σας. Με αρκετό λάδι, ή λίπος η αποχέτευση σας θα μπορούσε να είναι εντελώς αποκλεισμένη. Ευτυχώς, μπορούμε να τροφοδοτήσει μέσω δημιουργηθεί λίπους στο αποχετεύσεις σας.
 2. Τρόφιμα: Αν ρίχνετε τρόφιμα στον αγωγό της αποχέτευσης ή ακόμη και υπολείμματα αυτών, θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα φράξιμο.
 3. Μαλλιά: Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγετε να πέσουν μαλλιά στον αγωγό αλλά εάν η αποχέτευση του μπάνιου σας βουλώσει, είναι πιθανό οι τρίχες να είναι ο ένοχος.
 4. Άλλα αντικείμενα: Ότι δεν θα διαλύεται μπορεί να προκαλέσει ένα φράξιμο. Να είστε βέβαιος ότι έχετε ρίξετε μια ματιά στην συσκευασία των προϊόντων υγιεινής και ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε ρίψη τους στους αγωγούς του δικτύου. Θα πρέπει να επισημαίνονται ως “αυτοδιάσπαστα” Διαφορετικά, μην απορρίπτετε τίποτα από αυτά κάτω στην αποχέτευση.

Υπηρεσίες και αποφράξεις στο Κολωνάκι

Είδη αποφράξεων

 1. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΟΙΚΙΑΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 2. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 3. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 4. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 5. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 6. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 7. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 8. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 9. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
 10. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

Ο καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή είναι η καλύτερη μέθοδος για να καθαρίσετε τυχόν συσσωρευμένα υλικά από τις αποχετεύσεις ή τα φρεάτια του σπιτιού σας. Το υψηλής πίεσης νερό μπορεί να χτυπήσει μέσα από τα πιο επίμονα μπλοκαρίσματα και να καθαρίσει τις γραμμές της αποχέτευσης σας από τη σκληρή συσσώρευση. Τα ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα είναι πιο αποτελεσματικά όταν συνδυάζονται με την υπηρεσία υδροβολής της Αποφρακτικής Κολωνάκι, επειδή δεν καθαρίζουν τους σωλήνες σας σε όλη τη διαδρομή, αλλά μόνο μέσω της σκληρής ιζηματογενής συσσώρευσης ή των άλλων σχηματισμένων μπλοκαρισμάτων. Ανεξάρτητα από τον τύπο του εξοπλισμού που θα είναι αποτελεσματικός για τον καθαρισμό των φρεατίων και των αποχετευτικών γραμμών, οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι εξοπλισμένοι με αυτό που χρειάζεται για να γίνει γρήγορη διάγνωση για να προσδιοριστεί η αιτία των εμπλοκών.

Αποφράξεις στο Κολωνάκι –  επικοινωνία: 210 75 22 298

Πληροφορίες περιοχής Κολωνάκι

Το Κολωνάκι είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας. Εκτείνεται από τη λεωφόρο Πανεπιστημίου ανατολικά μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Δυτικά μέχρι την οδό Σίνα, και Βορειοδυτικά μέχρι την οδό Οίτης όπου χωρίζεται από την ιστορική συνοικία της Νεάπολης. Το Κολωνάκι ονομάστηκε έτσι λόγω μιας παλαιάς μαρμάρινης κυλινδρικής στήλης ύψους 2 μέτρων και διαμέτρου 30 εκατοστών που βρέθηκε στην περιοχή και αναστηλώθηκε στην δεξιά σκάλα της Δεξαμενής. Οι Αθηναίοι του Μεσαίωνα, προς αποτροπή επιδημιών ή άλλων συμφορών συνήθιζαν να κάνουν λιτανείες και ιεροτελεστίες με θυσίες νεαρών ζώων. Στα σημεία που κατέληγαν αυτές οι λιτανείες ολοκλήρωναν την ιεροτελεστία και έστηναν το «κολωνάκι». Έχουν βρεθεί πολλά σημεία στην Αθήνα που είχαν στηθεί τέτοια κολωνάκια. Τ.Κ. 10671

ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Μετά τη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους, λόγω της τοποθεσίας της στην καρδιά της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από τα τότε Βασιλικά Ανάκτορα (η σημερινή Βουλή των Ελλήνων), η συνοικία εξελίχθηκε και μέχρι σήμερα συνεχίζει να θεωρείται μία από τις πιο ακριβές συνοικίες του Δήμου Αθηναίων.

wikipedia

6 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ”

 1. Παράθεμα: Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κολωνάκι – Αποφράξεις Κολωνάκι – Απολυμάνσεις Αποφράξεις
 2. Παράθεμα: Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κολωνάκι – Αποφράξεις Κολωνάκι | sumbouleskathariothtas
 3. Παράθεμα: Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κολωνάκι – Αποφράξεις Κολωνάκι – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες
 4. Παράθεμα: Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κολωνάκι – Αποφράξεις Κολωνάκι | myapofraxeisathina
 5. Παράθεμα: Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κολωνάκι – Αποφράξεις Κολωνάκι | Site Title

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *