ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 210 75 22 298

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ συνάδει με την παρουσία μας σε κάθε σχεδόν σπίτι ή κατάστημα στο Νέο Κόσμο.  Οι υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ όπως ο επαγγελματικός καθαρισμός των σωλήνων θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα μπλοκαρίσματα. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πάμπολλες και διαφορετικές περιπτώσεις προβληματικών αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ για το σπίτι ή την επιχείρηση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ για το σπίτι ή την επιχείρηση: Οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια μπορεί να υπολειτουργούν εάν είναι φραγμένα, να σπάσουν ή να φιλοξενούν επιβλαβή βακτήρια και άλλες ουσίες εάν είναι βρώμικα. Οι αποχετεύσεις στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας μπορούν να δημιουργήσουν σιγά-σιγά συσσωρεύσεις υλικών που τελικά οδηγούν σε εμπλοκές των αποχετεύσεων που μπορούν να πλημμυρίσουν το σπίτι σας με μολυσμένο νερό. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ έχει τη λύση, καλέστε στο 210 75 22 298.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ

Αποφράξεις Νέος Κόσμος
Αποφράξεις Νέος Κόσμος

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ η ΥΓΙΕΙΝΗ είναι για εμάς τα πάντα! Η υγιεινή του σπιτιού σας και των κατοίκων μέσα εξαρτάται από τη διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης του σπιτιού σας καθαρά και υγιή. Όλα αυτά μπορεί να τα λύσει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ με ένα τηλεφώνημά σας στο 210 75 22 298.  Στην Αποφράξεις Νέος Κόσμος είμαστε πολύ περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Η Αποφράξεις Νέος Κόσμος έχει την τεχνογνωσία

Η Αποφράξεις Νέος Κόσμος ανεξάρτητα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε έχει την τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας κάθε αποχέτευση που σας ταλαιπωρεί. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι εξελιγμένης τεχνολογίας και οι τεχνικοί της Αποφράξεις Νέος Κόσμος έχουν την πείρα και την εμπειρία να διευθετήσουν και να αποφράξουν κάθε αποχέτευση. Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι αποτελεσματικός για τον καθαρισμό των φρεατίων και των αποχετευτικών γραμμών. Οι εμπλοκές ή η υπερχείλιση είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείτε, οπότε σκεφτείτε την υπηρεσία μίας προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης και των φρεατίων που μπορεί να κρατήσει υγιέστερο και πιο καθαρό το σπίτι σας στο Νέο Κόσμο και τις γύρω περιοχές.

Γιατί να επιλέξετε την Αποφράξεις Νέος Κόσμος

Γιατί Αποφράξεις Νέος Κόσμος; Η εταιρία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας δουλεύουμε σκληρά και κάνουμε τα πάντα για να σας προσφέρουμε εργασίες υψηλής ποιότητας σε κάθε εργασία αποχέτευσης που αναλαμβάνουμε. Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν κάθε αποχέτευση που έχει βουλώσει. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, για αυτό και όλοι οι πελάτες για την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι σημαντικοί. Ο σεβασμός και η αξιοπιστία είναι κάτι που μας διακρίνει και φαίνεται από τα ευχαριστήρια τηλεφωνήματα που δεχόμαστε.

Αποφράξεις Νέος Κόσμος με 24ωρη εξυπηρέτηση

Στην Αποφράξεις Νέος Κόσμος λειτουργούμε 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα. ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας δουλεύουμε ακούραστα και σκληρά προσφέροντας σε όλους τους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες με σεβασμό και ειλικρίνεια. Μπορείτε να μας καλέσετε τώρα στο 210 75 22 298 και κάποιο από τα συνεργεία μας θα είναι σύντομα κοντά σας. Θα ξέρετε συνήθως όταν κάτι έχει πάει στραβά με το αποχετευτικό σας σύστημα διότι τα απόβλητα σας δεν θα απομακρύνονται και υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσετε. Επίσης μια πρώτη ένδειξη είναι άσχημη μυρωδιά! Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Νέος Κόσμος θα είναι εκεί για να σας συμβουλεύσουν και να σας εξηγήσουν τι πρέπει να προσέχετε.

Απόφραξη για επιχειρήσεις στο Νέο Κόσμο

Στην Αποφράξεις Νέος Κόσμος μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης για τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ σας με τρόπο που προκαλεί όσο το δυνατόν λιγότερες διακοπές στη λειτουργία της. Ορισμένες από τις εργασίες που μπορούμε να εκτελέσουμε περιλαμβάνουν:

 • ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Που δραστηριοποιούμαστε

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΟΙΚΙΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ  ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ και η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ της αποχέτευσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ παρέχονται με τον καλύτερο, σύγχρονο, διαθέσιμο εξοπλισμό, ο οποίος μπορεί να καθαρίσει πλήρως και απολύτως τις αποχετεύσεις και τα φρεάτια σας. Για κάθε τύπο αποχέτευσης, μπορούμε να απομακρύνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το πρόβλημα και να εντοπίσουμε αιτίες όπως διείσδυση ρίζας δέντρων, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται κατά μήκος των γραμμών αποχέτευσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Η Αποφράξεις Νέος Κόσμος είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών αποχετευτικών συστημάτων. Οι εξειδικευμένοι και πεπειραμένοι τεχνικοί μας εξυπηρετούν την περιοχή γύρω από το Νέο Κόσμο από τη δεκαετία του 1970. Καλώντας την Αποφράξεις Νέος Κόσμος θα έχετε όλα τα οφέλη της συνεργασίας με μια αξιόπιστη, επαγγελματική ομάδα έμπειρων τεχνικών για οποιαδήποτε ανάγκη καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης των αποχετευτικών σας δικτύων.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ  ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για τον έλεγχο κάθε αποχέτευσης. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της τεχνολογίας σε όλες τις εταιρίες αποφράξεων, σε όλους εμάς που ασχολούμαστε σοβαρά με τις αποχετεύσεις. Πάντα η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ δίνει γρήγορη και σωστή διάγνωση. Οι τεχνικοί της Αποφρακτικής Νέου Κόσμου με την εμπειρία και την πείρα τους αναλαμβάνουν τον έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα με πλήρη επιτυχία.

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ γίνεται απλά, αρκεί βέβαια κάποιος να έχει την πείρα! Και δεν την έχει ο κάθε ένας. Ο τεχνικός της Αποφράξεις Νέος Κόσμος εισάγει μέσα στην αποχέτευση την εύκαμπτη κάμερα υψηλής ευκρίνειας και μετά από την οθόνη μπορεί να δει με μεγάλη ακρίβεια τι συμβαίνει στο εσωτερικό της. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα αυτομάτως θα ενημερωθείτε και θα ξέρετε το είδος και την θέση του προβλήματος. Συνήθως τα προβλήματα είναι σπασίματα, ραγίσματα, ρίζες δέντρων, αντικείμενα. Με το τέλος της διάγνωσης με κάμερα, ο τεχνικός μπορεί να σας παραδώσει και το στικάκι όπου αποθηκεύεται η εργασία. Τ.Κ. 11744

Αποφράξεις Νέος Κόσμος – επικοινωνία: 210 75 22 298

Υπηρεσίες Αποφράξεις Νέος Κόσμος

Αποφράξεις Νέος Κόσμος – Αποχετεύσεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων Νέος Κόσμος
Αποφράξεις Φρεατίων Νέος Κόσμος
Απόφραξη Νεροχύτη Νέος Κόσμος
Απόφραξη Υδρορροής Νέος Κόσμος
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέος Κόσμος
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Νέος Κόσμος
Καθαρισμός Φρεατίων Νέος Κόσμος
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέος Κόσμος
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέος Κόσμος

Πληροφορίες περιοχής Νέου Κόσμου

Ο Νέος Κόσμος είναι συνοικία της Αθήνας που ανήκει στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει ανατολικά με τη Δάφνη, δυτικά με την Καλλιθέα και το Κουκάκι. Βόρεια με το Παγκράτι και νότια με τη Νέα Σμύρνη. Εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από τρεις (3) σταθμούς μετρό: “Συγγρού-Φιξ“, “Νέος Κόσμος” και “Άγιος Ιωάννης“. Επίσης εξυπηρετείται και από τις εξής πέντε (5) στάσεις τραμ: “Λεωφόρος Βουλιαγμένης”, “Φιξ“, “Κασομούλη“, “Νέος Κόσμος” και “Μπακνανά“.

Η γειτονιά πίσω από το ξενοδοχείο Intercontinental (Ιντερκοντινένταλ) ονομάζεται Δουργούτι ή Ντουργούτι και απαρτίζεται κατά το μεγαλύτερό της μέρος από προσφυγικές κατοικίες. Στην αρχαιότητα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου στεγαζόταν ένα από τα τρία σημαντικότερα γυμνάσια της Αθήνας, το Κυνόσαργες. Η περιοχή πίσω από την εκκλησία του Αγίου Σώστη ονομαζόταν Ανάλατος και είναι γνωστή για την ιστορική Μάχη του Ανάλατου που διεξάχθηκε το 1827.

Νέος Κόσμος

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Φορτηγό της Αποφράξεις Νέος Κόσμος

5 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ”

 1. Παράθεμα: Αποφράξεις Νέος Κόσμος – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος – Απολυμάνσεις Αποφράξεις
 2. Παράθεμα: Αποφράξεις Νέος Κόσμος – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος | sumbouleskathariothtas
 3. Παράθεμα: Αποφράξεις Νέος Κόσμος – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες
 4. Παράθεμα: Αποφράξεις Νέος Κόσμος – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος | myapofraxeisathina
 5. Παράθεμα: Αποφράξεις Νέος Κόσμος – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος | Site Title

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *