Αποφράξεις Παγκράτι
ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι στην διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο και έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη με τις παρεχόμενες εργασίες και την αξιοπιστία μας στη βιομηχανία αποχέτευσης.

Όνειρο μας ήταν πάντα να οικοδομήσουμε μια καλή βάση πελατών και να αναπτύξουμε άριστες σχέσεις εργασίας. Και τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ περήφανοι και σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Μην αφήνετε τα χρήματά σας πέσουν μέσα στους αγωγούς. Καλέστε τώρα Αποφράξεις Παγκράτι και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα.

Ένα έμβολο μπορεί απλά να κάνει τα πράγματα χειρότερα και τα χημικά προϊόντα του λιανικού εμπορίου μπορεί πραγματικά να βλάψουν σωλήνες και εξαρτήματα τους. Εάν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση ή αργή αποστράγγιση τότε χρειάζεστε τη βοήθεια από την Αποφράξεις Παγκράτι.

Έχουμε τα τεχνικά μέσα και την εμπειρία για να γίνει σωστά η δουλειά. Οι εμπειρογνώμονες τεχνικοί μας διαθέτουν μηχανήματα υδροβολής με πίδακες νερού υψηλής πίεσης ακόμα και επιθεωρήσεις της γραμμής του δικτύου αποχέτευσης με ψηφιακή έγχρωμη κάμερα ελέγχου για να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας και να κρατήσετε την ομαλή ροή της. Οι αποχετεύσεις σας θα ρέουν ομαλά για τουλάχιστον ένα χρόνο! Μπορούμε να σας βγάλουμε από όλα τα αδιέξοδα :

  • Φραγμένοι νεροχύτες, μπανιέρες και τουαλέτες
  • Βούλωμα βασικών αποχετευτικών αγωγών
  • Υδροβολή υψηλής πίεσης
  • Επιθεωρήσεις με βιντεοκάμερα

Για έκτακτες ανάγκες, είμαστε ανοιχτοί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο.

Όλα τα ακόλουθα στοιχεία μπορούν να προκαλέσουν φράξιμο σε όλο το σύστημα αποστράγγισης σας:Αποφράξεις Παγκράτι

Αποφύγετε να ρίχνετε στους αγωγούς τα παρακάτω:

  1. Έλαια και λίπη: λίπη και έλαια μπορούν να στερεοποιηθούν στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης σας. Με αρκετό λάδι, ή λίπος η αποχέτευση σας θα μπορούσε να είναι εντελώς αποκλεισμένη. Ευτυχώς, μπορούμε να τροφοδοτήσει μέσω δημιουργηθεί λίπους στο αποχετεύσεις σας.
  2. Τρόφιμα: Αν ρίχνετε τρόφιμα στον αγωγό της αποχέτευσης ή ακόμη και υπολείμματα αυτών, θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα φράξιμο.
  3. Μαλλιά: Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγετε να πέσουν μαλλιά στον αγωγό αλλά εάν η αποχέτευση του μπάνιου σας βουλώσει, είναι πιθανό οι τρίχες να είναι ο ένοχος.
  4. Άλλα αντικείμενα: Ότι δεν θα διαλύεται μπορεί να προκαλέσει ένα φράξιμο. Να είστε βέβαιος ότι έχετε ρίξετε μια ματιά στην συσκευασία των προϊόντων υγιεινής και ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε ρίψη τους στους αγωγούς του δικτύου. Θα πρέπει να επισημαίνονται ως “αυτοδιάσπαστα” Διαφορετικά, μην απορρίπτετε τίποτα από αυτά κάτω στην αποχέτευση.

Όταν πρόκειται για ένα φραγμένο αποχετευτικό σύστημα, να είστε σίγουροι ότι η Αποφράξεις Παγκράτι σας προσφέρει γρήγορες, αποτελεσματικές και ποιοτικές υπηρεσίες και επίσης σας παρέχει 24-ωρη βοήθεια έκτακτης ανάγκης από τεχνικούς ακόμα και την ίδια μέρα ραντεβού για την εξυπηρέτησή σας. Μην εμπιστεύεστε “πολυτεχνίτες κι ερημοσπίτες” αμφιβόλου παροχών και υπηρεσιών. Καλέστε τους ειδικούς της Αποφράξεις Παγκράτι. Σας παρέχουμε υπηρεσίες αποχετευτικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του επαγγελματικού καθαρισμού των αποχετευτικών δικτύων σε όλο το Παγκράτι.

Όλοι οι τεχνικοί μας έχουν μεγάλο πλούτο εμπειριών και γνώσεων για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων αποστράγγισης που μπορεί να προκύψουν. θα σας ενημερώνουμε κατά την διάρκεια της εργασίας και θα απαντήσουμε ευχαρίστως σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Δεν έχει σημασία το μέγεθος και το είδος του προβλήματός σας.

Καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Οι μηχανικοί μας διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως η κάμερα υψηλής ευκρίνειας και είμαστε σε θέση να ερευνήσουμε σε βάθος το εσωτερικό των σωληνώσεων. Με αυτόν τον τρόπο, όποιο και αν είναι το πρόβλημα εμείς θα το ανακαλύψουμε.

Μια επιθεώρηση με κάμερα μπορεί να εντοπίσει έναν μεγάλο αριθμό από προβλήματα, όπως σωλήνες που έχουν καταρρεύσει, ραγίσει ή σπάσει, εισχώρηση ριζών δέντρων αλλά και προβλήματα με τρωκτικά.

Διάγνωση με κάμερα Παγκράτι

Οι κάμερες διάγνωσης έχουν γίνει ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία στον επιχειρηματικό τομέα των αποφράξεων. Έχουμε έναν άσσο στο χέρι, που μας επιτρέπει να επιθεωρήσουμε οπτικά τους αποχετευτικούς αγωγούς και σωλήνες που είναι υπόγεια και δεν φαίνονται.

Ένας από τους επαγγελματικά εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα εισάγει μια εύκαμπτη ράβδος που επιτρέπει στην κάμερα να ταξιδέψει μέσω του σωλήνα και να τον δούμε στο σύνολό του. Πάνω από το έδαφος σε πραγματικό χρόνο μεταδίδεται η εικόνα και επιτρέπει στον τεχνικό να καθορίσει την κατάσταση του εσωτερικού του σωλήνα και να κατανοήσουμε τα τυχόν υφιστάμενα ή πιθανά προβλήματα. Όλη η διαδικασία της εργασίας μπορεί να αποθηκευτεί σε αρχείο.

Υπάρχουν κάποια κοινά θέματα που δημιουργούν προβλήματα στην αποχέτευση και περιλαμβάνουν ρίζες δέντρων μέσα και έξω από τους σωλήνες, παγιδευμένα ζώα ή σπασμένους σωλήνες.

Αποφράξεις Παγκράτι – Αποχετεύσεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων Παγκράτι
Αποφράξεις Φρεατίων Παγκράτι
Απόφραξη Νεροχύτη Παγκράτι
Απόφραξη Υδρορροής Παγκράτι
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παγκράτι
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παγκράτι
Καθαρισμός Φρεατίων Παγκράτι
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Παγκράτι
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παγκράτι
Αποφράξεις αποχετεύσεων Παγκράτι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *