Βυρωνας και πλημμυρες

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Οι πλημμύρες αποτελούν τη δεύτερη πιο συχνή φυσική καταστροφή μετά τις δασικές πυρκαγιές. Πλημμύρες συμβαίνουν συνήθως λόγω ραγδαίων βροχοπτώσεων και ισχυρών καταιγίδων. Αυτό συμβαίνει από το ανέβασμα της στάθμης ποταμών και ρεμάτων αλλά και από το λιώσιμο χιονιού.  Η πλημμύρα από φυσικά αίτια είτε παρουσιάζει βραδεία εξέλιξη είτε ανήκει στην κατηγορία της ξαφνικής πλημμύρας, που είναι και το πιο συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα. Βυρωνας και πλημμυρες

Στην Ελλάδα, οι πλημμύρες οφείλονται συνήθως σε καταρρακτώδεις βροχές. Σ αυτό βέβαια συνεισφέρουν και τα μπαζωμένα ρέματα που περνάνε κάτω από το λεκανοπέδιο της Αττικής. Λόγω των επιχωματώσεων και των αλλοπρόσαλλων οικιστικών σχεδίων, τα υπόγεια ποτάμια «φουσκώνουν» και πλημμυρίζουν ολόκληρες περιοχές υπενθυμίζοντάς μας την μακραίωνη ύπαρξή τους και χλευάζοντας τις όποιες (εκ μέρους μας) προσπάθειες εξαφάνισής τους. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί φυσικά και η ανεπαρκής συντήρηση των αποχετεύσεων. Πολύ συχνά, με μια ξαφνική μπόρα έχουμε σαν αποτέλεσμα πλημμυρισμένα υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων.

Βυρωνας και πλημμυρες
Βυρωνας και πλημμυρες

Η περιοχή του Βύρωνα είναι δυστυχώς μία από αυτές τις περιοχές . Μπορούμε όμως και πως ώστε να συμβάλουμε κι εμείς με τη σειρά μας αποτελεσματικά ενάντια στις πλημμύρες;
Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί και να κάνουμε πάντα έλεγχο και συντήρηση στις αποχετεύσεις των σπιτιών και των καταστημάτων μας.

Βυρωνας και πλημμυρες

Ο λόγος είναι ότι καθημερινά περνάνε μέσα από την αποχέτευση πολλά μικρά αντικείμενα που με τον καιρό γίνονται μια συμπαγής μάζα και την φράζουν. Μέσα από τα σιφόνια των μπάνιων περνάνε τρίχες, πουριά, υπολείμματα από σαπούνια καθώς και διάφορα χαρτικά είδη υγιεινής. Επίσης, μέσα στους σωλήνες της κουζίνας καταλήγουν υπολείμματα τροφών, λίπη και λάδια, όλα υπεύθυνα για το φράξιμο της αποχέτευσης.
Για να αποφύγουμε λοιπόν πολλούς μπελάδες, επιβάλλεται ο τακτικός καθαρισμός και η συντήρηση των φρεατίων μας. Απαραίτητο είναι να φωνάξουμε μια αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων για έναν πρώτο έλεγχο του αποχετευτικού μας δικτύου.

Σήμερα στην περιοχή του Βύρωνα εδρεύει η καλύτερη εταιρεία αποφράξεων στην Αθήνα. Η Αποφράξεις Βύρωνας κατέχει μια μεγάλη εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων. Καθώς είναι αρκετά βήματα πιο μπροστά από κάθε άλλη εταιρεία στο χώρο της, διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα και το πιο άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Αναλαμβάνει παντός είδους απόφραξη και προσφέρει 24ωρη κάλυψη, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εξυπηρετεί άμεσα κάθε χώρο και κάθε ανάγκη χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

Αποφράξεις Βύρωνας: Πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια μιας καθαρής και χωρίς πλημμύρες πόλης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *