Καθαρή αποχέτευση από την Αποφράξεις Βύρωνας

Καθαρή αποχέτευση: σημαντική για την υγεία μας!

Κάθε δήμος, κοινότητα και περιφέρεια, έχει την υποχρέωση να φροντίζει ώστε να παραμένουν καθαρά τα συστήματα και τα δίκτυα αποχέτευσης κάθε γεωγραφικής περιοχής. Έτσι δείχνει ότι σέβεται τους κατοίκους της και τους εξασφαλίζει ένα ποιοτικό επίπεδο ζωής. Καθαρή αποχέτευση.

Θα πρέπει λοιπόν, να βρει έναν συγκεκριμένο τόπο διάθεσης λυμάτων καθώς και τον τρόπο να παραμένουν πάντοτε καθαροί οι αγωγοί αποχέτευσης ώστε οι άνθρωποι και τα ζώα να μην κινδυνεύουν από λοιμώξεις , επιδημίες, ατυχήματα και αλλεργίες.

Είναι άκρως σημαντικό για τη δημόσια υγεία το αποχετευτικό σύστημα μιας περιοχής να είναι πάντοτε καθαρό και να μη φράζει ποτέ.

Ωστόσο, δε φτάνει μόνο η κρατική και η δημόσια μέριμνα. Θα πρέπει όλοι μας να φροντίζουμε στη σωστή λειτουργία των αποχετεύσεών μας. Θα γίνουμε λίγο πιο σαφείς. Ας δώσουμε μερικά παραδείγματα παρακάτω ως προς το τι μπορεί να προκαλεί ανάλογα δυσάρεστα ζητήματα σε μια αποχέτευση…

Καθαρή αποχέτευση – απαραίτητη για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ, κάνουν φαινομενικά ασταμάτητη χρήση του αποχετευτικού συστήματος. Οι φραγμένες αποχετεύσεις είναι για αυτά τα καταστήματα , ένας μεγάλος πονοκέφαλος! Πως καταλήγουμε όμως να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους καταστάσεις σε αυτούς τους χώρους; Έχετε αναρωτηθεί;

Πολύ συχνά το προσωπικό των καταστημάτων που δουλεύει σε μια κουζίνα είναι απρόσεκτο. Είτε από αφηρημάδα και ανευθυνότητα, είτε από λόγους βιασύνης. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές, υπολείμματα τροφών, λαδιών, λιπών και σαπουνιών καταλήγουν από το σιφόνι των νεροχυτών στους σωλήνες της αποχέτευσης. Όλα αυτά, γίνονται μια σκληρή μάζα μέσα στους σωλήνες. Αυτή δεν επιτρέπει τη διέλευση του νερού. Έτσι πολλές φορές δημιουργείται υπερχείλιση και πλημμύρες. Τα λιμνάζοντα νερά προσελκύουν μύγες και κουνούπια. Ενώ οι πλημμύρες είναι υπεύθυνες για ατυχήματα όπως παραδείγματος χάριν, σπάσιμο χεριών ή ποδιών.

Επιπλέον, για μια φραγμένη αποχέτευση καταστήματος, εκτός από το προσωπικό πολλές φορές συνυπεύθυνοι είναι και οι πελάτες. Πόσες φορές έχουμε επισκεφθεί την τουαλέτα κάποιου εν λόγω καταστήματος και έχουμε αντικρύσει εντός της, χειρόγραφα χαρτάκια με τη φράση «μην πετάτε χαρτιά στη λεκάνη»; Η αλήθεια είναι ότι είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι πετάνε μέσα στην τουαλέτα χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες ή σερβιέτες. Όλα αυτά είναι υλικά που δεν διασπώνται και καταλήγουν σαν άμορφη συμπαγής μάζα μέσα στην αποχέτευση με αποτέλεσμα και πάλι να τη βουλώσουν.

ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ

Αρκετές φορές μια καταιγίδα ή ισχυροί άνεμοι «φταίνε» για τα βουλωμένα και πλημμυρισμένα φρεάτια που αντικρίζουμε στους δρόμους. Τα φύλλα και οι ρίζες των δέντρων είναι επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα. Όταν βρέχει ή όταν φυσάει παρασύρονται από τα νερά ή τον αέρα και πάνε και σφηνώνουν και αυτά μέσα στα φρεάτια και τις αποχετεύσεις. Και εδώ το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κάποιο σωματικό ατύχημα ή ακόμα και ένα τροχαίο δυστύχημα. Συχνά θα έχουμε παρατηρήσει τι μεγάλα μποτιλιαρίσματα στους δρόμους προκαλεί μια τέτοια κατάσταση…

Καθαρή αποχέτευση από την Αποφράξεις Βύρωνα

Στις μέρες μας, όλα τα παραπάνω μπορούμε εύκολα πλέον να τα αποφύγουμε. Αρκεί ένα μόνο τηλεφώνημα στην Αποφράξεις Βύρωνας. Το μόνο δύσκολο σε αυτό, είναι το να επιλέξουμε την καταλληλότερη για να αναλάβει. Τα κριτήρια θα πρέπει να είναι η τεχνογνωσία καθώς και η εμπειρία. Πάντα σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που διαθέτει και την αποτελεσματικότητα στις εργασίες που αναλαμβάνει.

Καθαρή αποχέτευση από την Αποφράξεις Βύρωνας
Καθαρή αποχέτευση από την Αποφράξεις Βύρωνας

Η Αποφράξεις Βύρωνα δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων τα τελευταία 40 χρόνια. Αυτό την καθιστά για πολλούς ανθρώπους την πρώτη επιλογή! Έχοντας στη διάθεσή της μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη από κάθε χώρο οικιακό, ή επαγγελματικό, δημόσιο ή ιδιωτικό. Επιπλέον, αναλαμβάνει μηνιαίες συντηρήσεις και επιθεωρήσεις δικτύων με κάμερες καθώς και αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο!

Η Αποφράξεις Βύρωνας είναι κοντά σας ολόκληρο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές, αργίες και παντός καιρού! Καλέστε σήμερα κιόλας την Αποφρακτική Βύρωνα και σε 15 λεπτά θα βρίσκεται στην πόρτα σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *